Daværende vicekommunaldirektør Søren Møllegård (t.v.) opførte sig upassende ved en julefrokost i fjor. Kommunaldirektør Lars Svenningsen (t.h.) sidder usikkert i sadlen som kommunaldirektør. - Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix og Nyborg Kommune (arkiv)

Ny analyse afslører kultur med vennetjenester i Nyborg Kommune, men ingen generel krænkelseskultur. Samtidig hænger kommunaldirektøren i en tynd tråd. Nogle af de ømme punkter i strukturen i Nyborg Kommune, vil man sikkert kunne nikke genkendende til i andre kommuner.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk