Der er virkelige store muligheder for at få flere i job i Ishøj Kommune, hvis kommunen får frihed på beskæftigelsesområdet. Det anfører borgmester Merete Amdisen (S) og udvalgsformand Rasmus Ørvad Boné (K). - Foto: Bo Amstrup Ritzau/Scanpix og privat.

Flere kommuner vil inderligt gerne være frikommuner på beskæftigelsesområdet. Nu melder Ishøj Kommune sig på banen med et budskab om, at kommunen har ‘det største potentiale som frikommune på beskæftigelsesområdet’ og henviser til sin multikulturelle borgersammensætning.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk