Kommunerne og politikerne sættes i en svær situation, hvis der fortsat skal være et håndfast mål om, at flere forbrændingsanlæg skal nedlægges. Det giver 62 borgmestre udtryk for. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix (arkiv)

Det ventes, at der inden så længe lander et politisk forlig om fremtidens affaldsforbrænding. I den forbindelse ønsker 62 borgmestre, at der bliver skabt ro om fremtiden for forbrændingsanlæg. De skriver: “Lad os … koncentrere os om at levere effektiv fjernvarme og klimareduktioner, så vi ikke skal lukke anlæg, før tiden er til det.”