Underligt, useriøst og ikke mindst udemokratisk, kalder en forældre Esbjerg Kommunes valg om kun at spørge halvdelen af forældrene til børn af skole-frihedsforsøget, der nu har løbet over et år og derfor skal evalueres. Det skriver JydskeVestkysten. - Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

En række forældre raser over deres kommunes undersøgelse af skole-frihedsforsøget, der i tre år sætter skolerne fri for regler, rammer og love. De føler sig overset og anklager kommunen for sjusk.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk