Del artiklen:
Underligt, useriøst og ikke mindst udemokratisk, kalder en forældre Esbjerg Kommunes valg om kun at spørge halvdelen af forældrene til børn af skole-frihedsforsøget, der nu har løbet over et år og derfor skal evalueres. Det skriver JydskeVestkysten.
Underligt, useriøst og ikke mindst udemokratisk, kalder en forældre Esbjerg Kommunes valg om kun at spørge halvdelen af forældrene til børn af skole-frihedsforsøget, der nu har løbet over et år og derfor skal evalueres. Det skriver JydskeVestkysten. - Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

En række forældre raser over deres kommunes undersøgelse af skole-frihedsforsøget, der i tre år sætter skolerne fri for regler, rammer og love. De føler sig overset og anklager kommunen for sjusk.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk