Hos Handicapbranchen Danmark imødeser formanden Michael Graatang yderligere virksomhedslukninger, hvis Christiansborg ikke griber ind over for kommunernes underbetaling og vedtager en genopretning for området. - Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

En konkurs får både politikere, fagbevægelse og branche til enslydende at lange ud efter kommunernes prissætning på BPA-området. ‘Vi har et regulært problem i kommunernes udmåling af løn- og administrationsgebyr,’ lyder det fra Enhedslisten.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk