To ud af tre byrådsmedlemmer mener, at kommunen i de her år skal give førsteprioritet til investeringer, som nedbringer kommunens og borgernes udslip af CO2. Det viser en rundspørge foretaget af NB-Kommune. - Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

To ud af tre lokalpolitikere vil give førsteprioritet til investeringer, der gavner klimaet. Det viser ny undersøgelse gennemført af NB-Kommune. To lokalpolitikere af vidt forskellig observans sætter her ord på nogle af dilemmaerne; hvorfor de gerne prioriterer klimaarbejdet; og hvilke benspænd de ser.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk