Herlev Kommune anført af borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) prøver at komme igennem med en ny model for plejehjemsbyggeri og -drift. Nu viser det sig, at et vigtigt brev er blevet tilbageholdt. - Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix (arkiv)

Indenrigs- og Boligministeriet kritiseres fra flere sider, fordi det tilbageholdte et vigtigt brev om manglende lovhjemmel. Dermed havde byrådsmedlemmer i Herlev Kommune ikke det fulde billede, da de skulle tage stilling til et stort plejehjemsbyggeri med en ny model for offentligt-privat samarbejde.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk