Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg-Madsen (S), svarer nu på Danske Mediers henvendelse om journalisters muligheder for at optage kommunalbestyrelsesmøder, at han vil opfordre KL til, at de kommunalbestyrelser, der endnu ikke streamer deres møder og/eller tillader mediernes optagelse af møderne, tager initiativer med henblik på at sikre dette. - Foto: Erik Luntang/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen kommer nu med en opfordring til KL om at sikre, at de kommunalbestyrelser, der endnu ikke tillader journalister at optage møder, får det tilladt.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk