Her ses nu fire tidligere medlemmer af Dansk Folkeparti. Øverst til venstre byrådsmedlem Olfert Krog, øverst til højre rådmand for Senior- og Omsorgsforvaltningen i Aalborg Kommune, Kristoffer Hjort Storm, nederst til venstre nu afgået formand for DF lokalforening i Faxe Kommune Fritz Christensen, nederst til højre nu afgående næstformand i DF lokalforening i Faxe Kommune Erik Tysbjerg Schiøtt. - Foto: Dansk Folkeparti i Faxe, Aalborg Kommune,

Det ser ikke godt ud for Dansk Folkeparti i det kommunale bagland. Intern uro får fortsat flere steder i landet lokalpolitikere til at forlade partiet, og flere begrunder det med utilfredshed i de lokale partiforeninger og med topledelsen på Christiansborg.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk