Del artiklen:
Kritikken hagler ned over regeringens udspil på handicapområdet. Blandt andet fra formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen og direktøren for rådgivningsfirmaet Embedsværket Sanne Møller.
Kritikken hagler ned over regeringens udspil på handicapområdet. Blandt andet fra formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen og direktøren for rådgivningsfirmaet Embedsværket Sanne Møller. - Foto: Danske Handicaporganisationer og Embedsværket

Regeringens ambitioner er skuffende små og er endda blevet mindre. Sådan lyder reaktionen fra Danske Handicaporganisationer ovenpå et udspil – og en længe ventet evaluering af hjælpen til fysiske og psykiske handicappede. Minister Astrid Krag mener, at udspillet vil løfte handicapområdet.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk