Hospitaler i Region Hovedstaden er nu forpligtet til at stå til rådighed for sundhedspersonalet for spørgsmål omkring udskrevne borgere på plejecentrene i 72 timer efter udskrivelse. - Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Nu er det ikke kun borgere, der udskrives til midlertidige kommunale døgnpladser i Region Hovedstaden. Ordningen udvides til plejecentrene i samtlige 29 kommuner, hvor hospitalerne er forpligtede til at stå til rådighed for sundhedspersonalet for spørgsmål omkring de udskrevne borgere på plejecentrene i 72 timer efter udskrivelse.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk