(Arkiv) Et opgør med unødige proceskrav, 'som pisker nogle borgere igennem nogle forløb, som alligevel ingenting fører til,' kan blive en del af den godt 700 millioner kroners besparelse på jobcentrene i 2023, sagde beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) fredag. - Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Beskæftigelsesministeriet undersøger, om der er ‘unødige proceskrav’ i beskæftigelsesindsatsen, der kan fjernes som et led i en besparelse på jobcentrene på mere end 700 millioner kroner.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk