Kolding Kommune har fastsat klare, skriftlige retningslinjer til borgerne for, hvornår og hvordan de må optage lyd og videoer i deres møder med kommunens ansatte. Det sker efter ønske fra kommunens ansatte. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)

I Kolding Kommune har medarbejdere efterspurgt retningslinjer for online møder med borgere. Flere ansatte har nemlig oplevet, at samtaler er blevet optaget, uden at de har været oplyst om det. Det har fået kommunen til at vedtage klare spilleregler for optagelse af samtaler.

Af Caroline Ryberg Albæk, Journalist, caroline@nb-medier.dk