Velfærdschef i Dansk Erhverv, Troels Yde Thoftdahl og forhandlingschef i FOA, Jakob Bang er bekymrede for BPA-Området. De to organisationer har i flere år gjort fælles sag og henvendt sig til ministeren om problemerne på området. - Foto: sh-grafik

BPA-ordningen har udviklet sig til et postnummerlotteri bestemt af den økonomi, som den enkelte kommune vil lægge i ordningen, lyder det fra Dansk Erhverv. Det bakkes op af FOA, der peger på, at andre områder trods alt har regler, som gør, at kommunerne skal afregne svarende til egne omkostninger.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk