Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersens forslag om ikke at indregne grundkøb til nye institutioner i anlægsrammen kan blive en hjælp til KL i svære forhandlinger, skriver NB-Mediers chefredaktør Arne Ullum i denne analyse. - Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Forslag fra Københavns overborgmester om anlægsrammen kan løse flere problemer for både KL og finansministeren i svær forhandling om anlægsrammen for 2023. Det skriver NB-Mediers chefredaktør i denne analyse.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk