Det kan blive svært for kommunerne at prioritere anlæg til idræt og kultur de kommende år på grund af stort pres på anlæg. Allerede nu har kommunerne måtte nedprioritere anlæg, og der er store anlægsudgifter til millioner, der udskydes fra 2021 og hen i 2022. - Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix (arkiv)

Gennemgang af regnskaber viser ekstraordinært store udskudte anlægsbevillinger fra 2022 til 2023. Det kan især skubbe anlægsopgaver på kultur og idræt ud af budgetterne i år og næste år.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk