Assens Kommune er eneste kommune i Danmark, hvor samtlige plejehjem er registreret som et Eden-plejehjem. De har et meget lavt forbrug af antipsykotisk medicin til de demensramte borgere. Kommunen mener selv, det skyldes Edenfilosofien. - Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Antipsykotisk medicin til demensramte ældre kan måske nedbringes på plejehjemmene, hvis man har fokus på at få det nedbragt. Det fortæller flere kommuner og plejehjem, der har implementeret særlig filosofi.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk