Del artiklen:
Ifølge Alex Vanopslag var det et krav fra Nye Borgerlige, at blå bloks forslag om lavere beløbsgrænse skulle indeholde et krav om udelukkelse af borgere fra en række muslimske lande. Nu viser nye tal, at antallet af borgere fra muslimske lande udgør under fem procent af det samlede antal udlændinge på beløbsordningen.
Ifølge Alex Vanopslag var det et krav fra Nye Borgerlige, at blå bloks forslag om lavere beløbsgrænse skulle indeholde et krav om udelukkelse af borgere fra en række muslimske lande. Nu viser nye tal, at antallet af borgere fra muslimske lande udgør under fem procent af det samlede antal udlændinge på beløbsordningen. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Udelukkelsen af borgere fra primært muslimske lande har splittet De Radikales enighed med blå blok. Nu viser nye tal, at der kommer meget få borgere fra muslimske lande til Danmark via den såkaldte beløbsordning.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk