Lyngby-Taarbæk Kommune starter en lønskrue uden ende, når de tilbyder en bonus til nyansatte pædagoger på 15.000 kroner, siger Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen (S). Han vil derfor have KL til at gå ind i sagen. - Foto: Fredensborg Kommune

Lyngby-Taarbæk vil give nyuddannede pædagoger en ansættelsesbonus på 15.000 kroner. Men det møder kritik fra nabokommune, der frygter, at det bliver en lønskrue uden ende. Borgmester Thomas Lykke Pedersen vil derfor have KL til at se på sagen.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk