Varde Kommune har lagt sig i selen for at få flere sosu-ansatte. Det giver nu gevinst i form af, at kommunen har stor succes med at hjælpe østeuropæere ind på sosu-uddannelsen. Nu er flere andre kommuner fulgt i Vardes fodspor. - Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix (arkiv)

Rekruttering: Varde Kommune har succes med at få østeuropæere til at tage en sosu-uddannelse og få job i kommunen. Succesen spreder sig til andre kommuner, og nye hold er påbegyndt. ‘Det har været et helt fantastisk forløb,”

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk