Stephanie Lose (længst til højre), formand for Danske Regioner, flankeret af stats- og sundhedsmisteren ved et pressemøde i december. Nu melder Danske Regioner ud, at man på trods af pandemien har overskud til at få sparket en sundhedsreform i gang. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

Statsminister Mette Frederiksen udskød i sin nytårstale arbejdet med en sundhedsreform. Men det reformarbejde skal i gang nu. Og det bliver mere og mere påtrængende, mener Danske Regioner.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk