Stor forskel på andel fleksjobbere i arbejde i kommunerne

København og kommuner langs strandvejen nord for hovedstaden har den mindste andel fleksjobbere i arbejde. På øerne og Jyllands vestkyst er billedet omvendt. Find din kommune her.

Af Helle Schøler Kjær, [email protected]

Der er stor forskel på, hvor stor en andel af befolkningen mellem 16 og 66 år, der er visiteret til fleksjob og også har arbejde.  Fra 4-5 procent i kommuner som Samsø, Morsø, Thisted, Bornholm og Aabenraa til under en procent i Gentofte, Lyngby-Taarbæk, København og Frederiksberg.

Det skriver NB-Beskæftigelse.

Helt tydeligt har København og de nordlige strandvejskommune færre fleksjobbere i arbejde, mens Jylland og øerne er betydeligt flere.

Klik på din kommune og se både andelen og hvor mange fleksjobbere, der var i arbejde i april i år. Nedenfor kortet kan du se en tabel, der er sorteret efter de kommuner, der har flest fleksjobbere i  arbejde.