Kulturminister Joy Mogensen (S) oplyser, at en del af regeringens medieudspil kommer til at gå ud på at tage mediestøtte fra nationale medier og bruge på lokale og regionale medier i stedet. Det skal styrke den offentlige debat i alle dele af landet, siger ministeren. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

Lokale og regionale medier bør få en større bid af mediestøtten frem for de nationale medier. Det oplyser kulturministeren i forbindelse med, at regeringen fremlægger plan for at styrke lokalsamfund.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk