Poolsommerhusene er på mere end 200 kvadratmeter. (Arkiv)
Poolsommerhusene er på mere end 200 kvadratmeter. (Arkiv) - Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

De meget omtalte kæmpesommerhuse ved Marielyst i Guldborgsund Kommune er fortsat på usikker grund, efter en afstemning i byrådet.

Af Citathistorie fra andet medie,

Et møde i Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har ikke kastet lys over, hvad fremtiden bringer for ti kæmpesommerhuse i Marielyst på Falster.

Det skriver DR Sjælland.

Her endte en afstemning lige, og det betyder, at sommerhusenes skæbne bliver afgjort af byrådet på et møde 15. april.

De ti sommerhuse er dømt ulovlige af planklagenævnet, og kommunens teknik-, miljø- og ejendomsudvalg har allerede indstillet til byrådet, at sommerhusene bør rives ned.

Læs også:
Klagenævn bremser kæmpesommerhuse: Kommune var advaret

Men uanset udfaldet til byrådsmødet, så er sagen om sommerhusene ærgerlig for kommunen, mener det socialdemokratiske byrådsmedlem Simon Hansen.

“Det er en rigtig ærgerlig sag for alle parter og Guldborgsund kommune, for der er ikke nogen vindere, kun tabere,” siger han til DR Sjælland.