Nu er der sat foreløbig punktum i meget omtalt sag på Bornholm. Koncerndirektør Claus Stensgaard Jensen er blevet fyret. - Foto: Bornholms Regionskommune

Efter længere tids ophedet debat har et politisk flertal fyret koncerndirektør i Bornholms Regionskommmune Claus Stensgaard Jensen. Det skyldes problemer med samarbejdet i direktionen, siger lokalpolitiker.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, [email protected]

Et flertal i kommunalbestyrelsen på Bornholm vedtog torsdag aften – efter længere tids ophedet debat på øen – at fyre koncerndirektør Claus Stensgaard Jensen.

Det skriver TV 2/Bornholm.

Kommunalbestyrelsesmedlem Rebecca Douglas Elleby (S) forklarede tirsdag i denne uge, at fyringen sker på baggrund af samarbejdsvanskeligheder i regionskommunens øverste ledelse.

“Det er ganske enkelt, der har været bøvl. Det er det, vi ser resultatet af. Derfor bliver der ryddet op i det. Der har ikke været et godt arbejdsmiljø i toppen af ledelsen. Der har været samarbejdsvanskeligheder,” fortalte Rebecca Douglas Elleby til TV 2/Bornholm.

Da tv-stationen her i dag fredag kontakter Claus Stensgaard Jensen, siger han:

“Jeg er dybt rystet over, at jeg skal høre om min egen fyring fra pressen, men derudover har jeg ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.”

Som tidligere beskrevet i NB-Kommune har det føget med beskyldninger i sagen vedrørende regionskommunens nu forhenværende chef med ansvar for økonomien.

Claus Stensgaard Jensen har selv udlagt det som om, at han bliver ofret, fordi han har råbt højt om, hvad der er foregået i den såkaldte Snorrebakke-sag. Det er en kuldsejlet sag om at samle dele af kommunens administration på Snorrebakken uden for Rønne. Denne sag efterforskede politiet indtil for nylig, men fandt ikke grundlag for at rejse tiltaler.

Læs også:
Koncerndirektør fritaget for tjeneste