Coronakrisen har sat fuld gang i landets jobcentre. Men antallet, der står på kanten til at falde ud af dagpengesystemet er faktisk faldet siden marts. Det skal dog ses som en naturlig konsekvens af, at man suspenderede anciennitetsoptællingen fra marts til august. - Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

10.000 personer havde i slutningen af august været på dagpenge i mere end halvandet år. Det er færre end før corona, men til gengæld får de sværere ved at finde job. Forstå sammenhængen her.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk