Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) afviser at lave påbud til virksomheder i Nordjylland. Samtidig siger sundhedsminister Magnus Heunicke (S), at flere kommuner kan blive opfordret til en delvis nedlukning som i Nordjylland. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix og Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den frivillige nedlukning i Nordjylland giver splid og uro i landsdelen, fordi nogle vælger at blæse på de lukkede kommunegrænser. Der kommer dog ikke et decideret påbud fra regeringen, fortæller beskæftigelsesministeren.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk