Del artiklen:
Swingerklubben Tucan vil gerne have lov til, at gæsterne kan have campingvogne stående ved klubben. Men kommunen siger nej.
Swingerklubben Tucan vil gerne have lov til, at gæsterne kan have campingvogne stående ved klubben. Men kommunen siger nej. - Foto: Google.

Der bliver lagt skattekroner i kommunekassen og skabt job. Alligevel kan vi ikke få lov at udvide vores forretning, lyder det fra fortørnet ejer af en swingerklub. Hun klager nu til Planklagenævnet.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, iver@nb-medier.dk

Det går vældigt godt i en swingerklub med antallet af kunder. Og der bliver skabt job og betalt skattekroner til kommunekassen. Men nu bremser kommunen swingerklubben, og det har gjort ejeren af klubben vred.

Swingerklubben Tucan i Kolding Kommune har ifølge ejeren Mie Nielsen en god forretning kørende, som er i vækst og lægger mange skattekroner i kommunekassen. Det skriver JydskeVestkysten.

For at skabe endnu mere vækst vil Tucan gerne have Kolding Kommunes tilladelse til, at natklubvirksomhedens gæster må have cirka 20 campingvogne stående ved Tucan. Ideen er, at så kan gæsterne hvile ud, før de begiver sig ud på en ofte lang køretur hjem efter deres seksuelle aktiviteter. Klubben trækker kunder fra hele Nordeuropa.

Kolding Kommune har nu afgjort, at de cirka 20 campingvogne skal fjernes nu. Kommunens begrundelse er ifølge JydskeVestkysten, at det kan skabe en uhensigtsmæssig præcedens, hvis man giver los for overnatning i langtidsparkerede campingvogne i landzone. Har kommunen først givet én tilladelse, så kan andre pege på den tilladelse og forlange en lignende. 

Mie Nielsen fra Tucan er lodret uenig i kommunens afgørelse og vil nu klage til Planklagenævnet og til politikerne i Koldings byråd. 

“Vi har tidligere i forløbet forsøgt at få et møde sat op med borgmesteren, for vi vil gerne gøre det her til en politisk sag. Men så kom corona og nedlukningen, og vi kom aldrig længere,” siger Mie Nielsen til JydskeVestkysten. 

Sagen med Tucan i landsbyen Almind begyndte for et år siden på grund af naboklager. Klager, som Mie Nielsen undrer sig højlydt over, ligesom hun ikke forstår kommunens afgørelse om fjernelse af campingvognene. 

“Vi er en sund og lovlig virksomhed i vækst. Nu bremser kommunen os som iværksættere med sin afgørelse. Man skal huske, at vi faktisk lægger rigtig mange skattekroner i kommunekassen, og at vores kunder tager ud og shopper i midtbyen og spiser brunch i storcentret i forbindelse med deres besøg hos os. Det undrer mig, hvis man som kommune vil gå glip af det, fordi nogle naboer har fået ondt i røven,” siger Mie Nielsen til JydskeVestkysten. 

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv NB Kommune i 4 uger gratis og få adgang med det samme

Eller log ind nedenfor

Glemt adgangskode - lav en ny her