Anne Lawaetz Arhnung, direktør i Landbrug & Fødevarer, og Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd, vil have Folketinget til at lave en plan, som sikrer, at land- og yderkommuner klarer følgevirkningerne af coronakrisen lige så godt som landets øvrige kommuner. - Foto: PR-foto.

Landdistrikter og landbrug kræver, at Folketinget udarbejder en 2030-plan, der kan skabe flere job i coronaramte yderkommuner. ‘Vi ved, at der skal noget særligt til,’ siger direktør i Landbrug & Fødevarer.