Gentoftes borgmester Hans Toft (K) får nu opbakning fra 10 borgmesterkolleger i hovedstaden til sit krav om, at kommunerne skal have frit lejde til at hæve skatten for at opveje tab på både udligningsreform og bortfald af kompensationsordninger. - Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Gentoftes borgmester får nu opbakning fra 10 borgmesterkolleger til krav om frit lejde til at hæve skatten for hele tabet på både udligningsreform og to særlige kompensationer.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk