I forbindelse med 100-året for Genforeningen skulle kongehuset have deltaget i festlighederne i dagene fra den 9. til 12.juli. Her var det blandt andet planen, at Dronningen og den kongelige familie skulle have besøgt området ad den samme rute som majestætens farfar, Christian 10., havde fulgt 100 år tidligere. Men det er altså blevet udsat til juni næste år på grund af corona. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sønderjylland må vente et år på at fejre Genforeningen for alvor, og det er flere borgmestre trætte af. Det bliver ‘lidt fladt’, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen (S).