Økonomien i Dragør Kommune er hårdt presset med en likviditet per indbygger på blot 1.078 kroner. Med et større tab på kompensationsordninger allerede fra næste år, må kommunen derfor lægges sig voldsomt i selen, hvis den skal komme helskindet igennem coronakrisen. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Flere kommuner må stramme økonomien voldsomt for at kunne overleve tab fra den netop aftalte udligningsreform. Det viser en opgørelse for første kvartal 2020 af kommunernes likviditet.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk