Del artiklen:
Statsminister Mette Frederiksen (S) har tidligere fortalt, at hun skal gifts med filmfotografen Bo Tengberg til sommer. Trods corona-epidemien kan det måske blive virkelighed nu. Regeringen lægger nemlig op til at tillade arrangementer, hvor deltagerne sidder ned på eksempelvis en restaurant fra på mandag den 8. juni.
Statsminister Mette Frederiksen (S) har tidligere fortalt, at hun skal gifts med filmfotografen Bo Tengberg til sommer. Trods corona-epidemien kan det måske blive virkelighed nu. Regeringen lægger nemlig op til at tillade arrangementer, hvor deltagerne sidder ned på eksempelvis en restaurant fra på mandag den 8. juni. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Regeringen vil hæve forsamlingsforbuddet til 50 personer fra mandag. Bryllupper må have flere deltagere.