Del artiklen:
Statsminister Mette Frederiksen (S) siger i sin Facebook-tale på Facebook, at hun godt kan se, hvorfor nogle har svært ved at forstå, at der stadig skal være restriktioner, når antallet af coronasmittede er så lavt. Men for nogle befolkningsgrupper som ældre og kronisk syge er faren for at blive alvorligt syg stadig meget reel, siger hun. (Arkivfoto)
Statsminister Mette Frederiksen (S) siger i sin Facebook-tale på Facebook, at hun godt kan se, hvorfor nogle har svært ved at forstå, at der stadig skal være restriktioner, når antallet af coronasmittede er så lavt. Men for nogle befolkningsgrupper som ældre og kronisk syge er faren for at blive alvorligt syg stadig meget reel, siger hun. (Arkivfoto) - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsministeren understreger, at det er politikerne, der har truffet de svære beslutninger under coronakrisen.