Del artiklen:
Statsrevisorerne kritiserer staten for ikke at sætte hårdt nok ind over for social dumping. Emnet har været genstand for debat på Christiansborg og for utilfredshed uden for Christiansborg. På billedet ses et væltet stillads. Op mod 300 stilladsarbejdere var i december 2019 samlet for at markere deres utilfredshed med forholdene på en byggeplads i området ved Lundtoftegade på Nørrebro i København. Ifølge stilladsarbejderne foregik der social dumping på byggepladsen, skrev eb.dk. dengang.
Statsrevisorerne kritiserer staten for ikke at sætte hårdt nok ind over for social dumping. Emnet har været genstand for debat på Christiansborg og for utilfredshed uden for Christiansborg. På billedet ses et væltet stillads. Op mod 300 stilladsarbejdere var i december 2019 samlet for at markere deres utilfredshed med forholdene på en byggeplads i området ved Lundtoftegade på Nørrebro i København. Ifølge stilladsarbejderne foregik der social dumping på byggepladsen, skrev eb.dk. dengang. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Statsrevisorerne finder det “meget utilfredsstillende”, at staten undlader klausuler mod “social dumping”.