Del artiklen:
Ifølge beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil der blive rettet op på, at staten i en række tilfælde ikke følger reglerne i kampen mod social dumping. Ifølge Rigsrevisionen og Statsrevisorerne undlader staten i mange tilfælde at skrive såkaldte arbejdsklausuler ind i kontrakter med private leverandører. Klausulerne skal sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår i virksomheder, der arbejder for staten.
Ifølge beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil der blive rettet op på, at staten i en række tilfælde ikke følger reglerne i kampen mod social dumping. Ifølge Rigsrevisionen og Statsrevisorerne undlader staten i mange tilfælde at skrive såkaldte arbejdsklausuler ind i kontrakter med private leverandører. Klausulerne skal sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår i virksomheder, der arbejder for staten. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Staten lever i mange tilfælde ikke selv op til regler, der skal forhindre social dumping, viser tjek.