Del artiklen:
En række sjællandske borgmestre fra blandt andet Slagelse, Ringsted og Vordingborg foreslår at lade sløje medarbejdere arbejde hjemmefra. Coronakrisen har vist, at mange sagtens kan være effektive derhjemme, og samtidig mindsker man smitte med for eksempel forkølelse. Den læring bør man tage med videre, lyder det. (Arkivfoto)
En række sjællandske borgmestre fra blandt andet Slagelse, Ringsted og Vordingborg foreslår at lade sløje medarbejdere arbejde hjemmefra. Coronakrisen har vist, at mange sagtens kan være effektive derhjemme, og samtidig mindsker man smitte med for eksempel forkølelse. Den læring bør man tage med videre, lyder det. (Arkivfoto) - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Fint at arbejde hjemme hvis man er småsløj, siger Dansk Industri. HK Kommunal kalder det en “glidebane”.