Med et stigende antal børn og ældre stiger også kommunernes udgifter til området. En analyse fra NB-Økonomi viser dog, at der kun er en meget svag sammenhæng mellem udviklingen i kommunernes udgifter til børn og ældre og kommunernes samlede serviceudgifter. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Der er ingen sammenhæng mellem de mange penge, kommunerne har fået på grund af et stigende antal ældre samt børn og kommunernes udgifter på netop børne- og ældreområdet.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk