Del artiklen:
Branchedirektør i DI Rådgiverne Henriette Søltoft siger om besparelserne på brugen af eksterne konsulenter: 'Det er utroligt besynderligt i en tid, hvor vi samtidig får signaler fra regeringen om, at man er klar over, at vi skal have en privat sektor, der skaber arbejdspladser og vækst i Danmark.'
Branchedirektør i DI Rådgiverne Henriette Søltoft siger om besparelserne på brugen af eksterne konsulenter: 'Det er utroligt besynderligt i en tid, hvor vi samtidig får signaler fra regeringen om, at man er klar over, at vi skal have en privat sektor, der skaber arbejdspladser og vækst i Danmark.' - Foto: DI

‘Det er som et ideologisk korstog mod en branche.’ Sådan betegner direktør i DI økonomiaftalen mellem KL og regeringen. Ifølge aftalen skal kommunerne bruge færre penge på eksterne konsulenter.