Del artiklen:
I Mjølnerparken i København har en gruppe beboere stævnet staten for at diskriminere dem på baggrund af etnicitet. De mener, at der er sammenlignelige boligområder andre steder, hvor beboere ikke tvinges til at flytte, og at forskellen er antallet af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande.
I Mjølnerparken i København har en gruppe beboere stævnet staten for at diskriminere dem på baggrund af etnicitet. De mener, at der er sammenlignelige boligområder andre steder, hvor beboere ikke tvinges til at flytte, og at forskellen er antallet af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

En gruppe fra boligområdet Mjølnerparken mener, at ghettopakken diskriminerer dem på baggrund af etnicitet.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk