Del artiklen:
Regeringen har spillet ud med sit bud på første del af en klimahandlingplan, som blandt andet omfatter affaldssektoren. I alt forventer regeringen, at det samlede udspil kan føre til en reduktion af CO2 på to millioner ton. Flere partier vil se en langsigtet plan for, hvordan Danmark kommer i mål med at reducere CO2 med 70 procent i 2030.
Regeringen har spillet ud med sit bud på første del af en klimahandlingplan, som blandt andet omfatter affaldssektoren. I alt forventer regeringen, at det samlede udspil kan føre til en reduktion af CO2 på to millioner ton. Flere partier vil se en langsigtet plan for, hvordan Danmark kommer i mål med at reducere CO2 med 70 procent i 2030. - Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Inden klimaforhandlinger lyder det fra partier, at de håber at se en langsigtet klimaplan på aftenens møde.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk