Del artiklen:
Planen om at udlede store mængder spildevand i Øresund kan ifølge professor Mathias Middelboe, Københavns Universitet, gå hårdt ud over bunddyr som muslinger, søpindsvin, snegle og orme. Hvis man ikke kan finde andre alternativer, vil den mindst ringe løsning ifølge professoren være at udskyde det til vintermånederne. (Arkivfoto).
Planen om at udlede store mængder spildevand i Øresund kan ifølge professor Mathias Middelboe, Københavns Universitet, gå hårdt ud over bunddyr som muslinger, søpindsvin, snegle og orme. Hvis man ikke kan finde andre alternativer, vil den mindst ringe løsning ifølge professoren være at udskyde det til vintermånederne. (Arkivfoto). - Foto: Radu Sigheti/Reuters

Hvis spildevand skal udledes i Øresund, vil det ifølge professor være klogere at vente til vintermånederne.