Del artiklen:
SF's formand, Pia Olsen Dyhr, var skeptisk over for en hel eller delvis åbning af grænserne, da hun ankom til partilederdebatten på Statens Museum for Kunst i sidste uge. Nu er SF-formanden dog klar til at se på en delvis åbning, der kan give adgang for personer med familie eller kæreste i Danmark samt turister med lejebevis på et sommerhus på den jyske vestkyst.
SF's formand, Pia Olsen Dyhr, var skeptisk over for en hel eller delvis åbning af grænserne, da hun ankom til partilederdebatten på Statens Museum for Kunst i sidste uge. Nu er SF-formanden dog klar til at se på en delvis åbning, der kan give adgang for personer med familie eller kæreste i Danmark samt turister med lejebevis på et sommerhus på den jyske vestkyst. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

De borgerlige partier og De Radikale presser på for få genåbnet grænsen for turister. SF åbner også for det.