Del artiklen:
Regeringen er ikke begejstret for det forslag, som Frankrig og Tyskland sammen har fremlagt for en genopretningsfond i EU. - For så vidt angår fælles gældsstiftelse med overførsler mellem lande, er der en velkendt position fra Danmark, og den er ikke forandret af det tysk-franske forslag, siger finansminister Nicolai Wammen (S).
Regeringen er ikke begejstret for det forslag, som Frankrig og Tyskland sammen har fremlagt for en genopretningsfond i EU. - For så vidt angår fælles gældsstiftelse med overførsler mellem lande, er der en velkendt position fra Danmark, og den er ikke forandret af det tysk-franske forslag, siger finansminister Nicolai Wammen (S). - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Idéen om at optage fælles EU-gæld og fordele mellem medlemslande bliver afvist af Nicolai Wammen (S).