Del artiklen:
Statsrevisorerne har ti grader af kritik, som de kan udtrykke i beretninger. Her ses fire af de nuværende statsrevisorer, fra venstre mod højre Frank Aaen (EL), Britt Bager (V), næstformand Klaus Frandsen (R) og Flemming Møller Mortensen (S). De to øvrige er formand Henrik Thorup (DF) og Villum Christensen (LA). (arkivfoto)
Statsrevisorerne har ti grader af kritik, som de kan udtrykke i beretninger. Her ses fire af de nuværende statsrevisorer, fra venstre mod højre Frank Aaen (EL), Britt Bager (V), næstformand Klaus Frandsen (R) og Flemming Møller Mortensen (S). De to øvrige er formand Henrik Thorup (DF) og Villum Christensen (LA). (arkivfoto) - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Statsrevisorerne har fredag rettet alvorlig kritik af myndighedernes håndtering af personfølsomme oplysninger.