Del artiklen:
- Genopretningen af dansk økonomi skal være retfærdig, økonomisk ansvarlig og bæredygtig af hensyn til klimaet, sagde statsminister Mette Frederiksen (S) tirsdag i spørgetimen. Hun forventer, at Folketinget i den kommende tid skal finde løsninger, der kan hjælpe Danmark igennem den økonomiske krise i kølvandet på corona-epidemien.
- Genopretningen af dansk økonomi skal være retfærdig, økonomisk ansvarlig og bæredygtig af hensyn til klimaet, sagde statsminister Mette Frederiksen (S) tirsdag i spørgetimen. Hun forventer, at Folketinget i den kommende tid skal finde løsninger, der kan hjælpe Danmark igennem den økonomiske krise i kølvandet på corona-epidemien. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

En foreløbig status for hjælp til virksomheder viser, at 176.000 job nu lønkompenseres. Tallet kan stige.