Nye Borgerliges Pernille Vermund skriver mandag aften, at der er en aftale om en udligningsreform på plads. - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, skriver i et blogindlæg, at der er en aftale om udligningsreform.

Formanden for Nye Borgelige, Pernille Vermund, skriver i en blog, at Socialdemokratiet og Venstre er blevet enige om en udligningsreform.

Nye Borgerlige står ifølge Pernille Vermund uden for aftalen.

– Nye Borgerlige er ikke med i aftalen om at udvide udligningen mellem kommunerne, som Socialdemokratiet og Venstre er blevet enige med hinanden om.

– Vi havde stillet krav om, at veldrevne kommuner, der fokuserede på kernevelfærden, ikke skulle straffes, skriver Pernille Vermund.

/ritzau/