Del artiklen:
- Der er virkelig et stort behov for at sætte noget i værk nu. Vi må gøre noget, for det er altså begyndt at brænde på derude. Også den almindelige elev, der normalt er glad for at gå i skole, er begyndt at knække nu, siger SF's medlem af børne- og ungdomsudvalget, Klaus Mygind, til mediet Folkeskolen.
- Der er virkelig et stort behov for at sætte noget i værk nu. Vi må gøre noget, for det er altså begyndt at brænde på derude. Også den almindelige elev, der normalt er glad for at gå i skole, er begyndt at knække nu, siger SF's medlem af børne- og ungdomsudvalget, Klaus Mygind, til mediet Folkeskolen. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det kniber for mange kommuner med at kunne finde personale og lokaler nok til snart at kunne genåbne skolerne for de ældste elever. I København prøver man at lægge en plan.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk