Der er nok at se til for de omkring 500 frivillige rådgivere hos Børnetelefonen. Nu skal ny teknologi hjælpe med til at sikre, at de mest akutte henvendelser bliver behandlet hurtigere, og at rådgiverne bliver opmærksomme på tegn på vold og overgreb. - Foto: Børns Vilkår / handout/Free

Børns Vilkår vil bruge kunstig intelligens til at løfte kvalitet og effektivitet på Børnetelefonen. AI-løsningen skal hjælpe de over 500 frivillige rådgivere, som årligt får over 220.000 henvendelser fra børn i Danmark.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk